Speciale zorg voor uw Jeep

Wij hebben de juiste expertise en originele onderdelen in huis om jouw Jeep optimaal van de dienst te kunnen zijn bij onderhoud en reparaties. Onze moderne werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur en gereedschappen. Daarnaast worden onze service-medewerkers continue opgeleid en bijgeschoold. Mocht je elders een Jeep hebben aangeschaft of een oudere auto hebben is deze voor Jeep onderhoud en/of reparaties bij Kien van harte welkom.

Jeep onderhoud

Kies het model waar je onderhoud voor wilt aanvragen

Jeep Renegade
Jeep Patriot
Jeep Compass
Jeep Cherokee
Jeep Commander
Jeep Grand Cherokee
Jeep Wrangler

Werkplaats afspraak maken

Werkplaatsafspraak voor je Jeep?

Afspraak is afspraak! Wij bieden daarom 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!

Selecteer een datum
Plan deze afspraak
Geselecteerde datum

De Kien Service pas

 

Met de aanschaf van de Kien Service Pas kun je profiteren van een aantal belangrijke voordelen in de service en dienstverlening van Kien. De kosten van deze Service Pas bedragen €39,95 incl BTW per jaar. Uiteraard dient je auto bij Kien in onderhoud te zijn of te komen en wordt het onderhoud volgens het voorgeschreven onderhoudsschema uitgevoerd om jouw auto in perfecte conditie te houden. Met de Kien Service Pas weet je waar je aan toe bent!

Kien service pas aanvragen 

Vragen over onderhoud?

Neem contact op met onze specialist.

Richard Reiker
Aftersales verantwoordelijke
Richard Reiker | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge