Elke Ankersmit

Abarth 595 Competizione

Trouwe klant

Ik ben inmiddels ruim zeven jaar klant bij Kien Velp; mijn man Sjoerd nog veel langer! We hebben in de afgelopen periode veel verschillende Jeeps gereden. Mijn laatste was een Grand Cherokee; uitermate geschikt voor het trekken van mijn paardentrailer.

Gezien de samenstelling van ons gezin hebben wij een nóg ruimere auto nodig. We hebben daarom besloten om een kleine personenbus te kopen. Dat heeft ons de ruimte gegeven om, naast die gezinsauto, ook iets leuks en aparts te kunnen gaan rijden.

Mijn man en ik zijn beide autoliefhebbers en waren op slag verliefd toen wij deze bijzondere Abarth 595 Competizione zagen staan in de showroom. De combinatie van het sportieve interieur, met Sabelt racestoelen in bruin leder/alcantara en de stoere kleur Grigio Pista, sprak ons beide aan. De rode Brembo remklauwen en de matzwarte 17” lichtmetalen velgen maken het plaatje compleet. Met de 180 pk sterke 1.4 T-Jet motor,  voorzien van het Dualmode “Record Monza” uitlaatsysteem rijdt hij niet alleen als een echte Italiaanse sportwagen, maar klinkt hij ook zo!

Namens Kien wensen wij Elke en Sjoerd veel plezierige kilometers in hun gloednieuwe Abarth 595 Competizione!

Andere rijders aan het woord

André Engel
8,6

Liefde op het eerste gezicht, dat bestaat toch ook met een auto? Bij André in ieder geval wel! Hij kwam…

Lees beoordeling
Rintje Ritsma Oud-schaatser
9,0

Van de woestijn in Peru naar de showroom in Arnhem Het was 2014 toen ik Willem Kien voor het eerst…

Lees beoordeling
Jan Adelaar Fotograaf

Jeep Renegade - klasse en stijl "Toen ik 3 jaar geleden mijn Jeep Renegade bij Kien heb aangeschaft zei Willem…

Lees beoordeling