Jan Passmann

Jeep Grand Cherokee

Vijfde Kien auto

Deze Jeep Grand Cherokee is alweer mijn vijfde auto van Kien. Het begon allemaal met een Subaru XV; daar was ik snel met Willem Kien over uit omdat hij een flexibel en aantrekkelijk leasevoorstel aanbood. Na een jaar had ik veel kilometers achter de rug en was het - zoals Willem zegt - "tijd voor een verse": Subaru XV nummer 2 ging de weg op.

Groei

Mijn bedrijf begon te groeien en ik kreeg behoefte aan meer ruimte in de auto. Ik besloot een Wrangler te gaan rijden; wat een heerlijke auto! Erg leuk om mee te rijden. Alleen met mijn jaarkilometrage en het vele file rijden had ik graag een automaat gewenst. Uiteraard kwam Willem met de oplossing: ik stapte over op een automatische variant van de Jeep Wrangler.Inmiddels heb ik de tweede Wrangler ingeruild voor deze prachtige Grand Cherokee. De combinatie van matgrijs met beige interieur is echt fantastisch!

De flexibiliteit en gastvrijheid van Kien maken mij tot een tevreden klant. Na twee keer een XV, twee keer een Wrangler en één keer een Grand Cherokee zijn wij erg benieuwd wat de volgende gaat worden!

Kien wenst Jan Passmann enorm veel plezier en vooral veilige kilometers met zijn nieuwe Jeep Grand Cherokee. Tot snel Jan!

Ga naar onze Jeep pagina

 

Andere rijders aan het woord

Dhr. Sturkenboom
8,3

Na 325.000 km vond meneer Sturkenboom het tijd voor een nieuwe auto. Meneer koos voor een luxe Jeep Compass Night…

Lees beoordeling
André Engel
8,6

Liefde op het eerste gezicht, dat bestaat toch ook met een auto? Bij André in ieder geval wel! Hij kwam…

Lees beoordeling
Rintje Ritsma Oud-schaatser
9,0

Van de woestijn in Peru naar de showroom in Arnhem Het was 2014 toen ik Willem Kien voor het eerst…

Lees beoordeling