Jan van der Werf

Dodge Ram 1500 Black Edition

'Definitie van een mooie auto'

Ondanks het feit dat dit mijn eerste Dodge is en ik al vele merken heb gereden, is dit voor mij de definitie van een mooie auto. Het geluid wat deze RAM 1500 Black Edition produceert is werkelijk ongekend en de fun-factor is enorm groot. Daarnaast is het voor mij ook nog eens een (financieel) aantrekkelijke auto voor de zaak. Ik heb een glastuinbouwbedrijf, dus het is voor mij erg praktisch om een auto met een grote laadruimte te hebben.

Grote oprit

Gelukkig hebben we thuis een grote oprit, want mijn vrouw zal het wel wat lastig parkeren vinden met de afmetingen van de Dodge Ram 1500. Ik heb er daarentegen alle vertrouwen in en kijk uit naar de vele mooie kilometers die we samen in dit bakbeest mogen gaan maken!

Uitstekende service

Ik ben een nieuwe klant van Kien, maar ben aangenaam verrast door de uitstekende service. Ik ben gedurende het gehele aankoopproces professioneel en vriendelijk geholpen door jullie medewerkers. Mijn Dodge gaat hier ook in onderhoud; daar heb ik alle vertrouwen in gezien de goede naam van Kien. Maar nu eerst... genieten van m'n nieuwe aankoop!

Kien wenst Jan en zijn vrouw vele mooie en veilige kilometers toe in hun gloednieuwe Dodge Ram 1500 Black Edition. Tot snel!

Ga naar onze Dodge pagina

Andere rijders aan het woord

Mvr. Bruil
8,5

Als je niet hoeft te wennen aan een auto en deze direct vertrouwd voelt, dan geeft dat toch wel een…

Lees beoordeling
Dhr. en Mvr. Ansems Eigenaar Tuin & Park gereedschap
9,3

Na jarenlang in een luxe Mazda CX-9 als gezinsauto en een Suzuki Vitara voor de jacht te hebben gereden, was…

Lees beoordeling
Dhr. Derksen
9,1

Dhr. Derksen hoefde niet lang te zoeken op internet en vond direct zijn auto namelijk; deze ideale Fiat Fiorino... Wij…

Lees beoordeling