Alfa Romeo Stelvio

2.2d Super
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 82.099 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ZD-561-N
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurBianco Alfa (licht wit)
BrandstofDiesel
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2143 CC
Omschrijving

Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Alfa Romeo Stelvio u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. Met zijn dieselmotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Daglicht valt vrij binnen door het elektrisch bediende glazen panorama dak. Wat ook met één klik opent, is de elektrisch bedienbare achterklep. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Schakel simpel en veilig naar uw favoriete artiest met de audiobediening op het stuur. Het full map navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. De elektronische systemen in deze Alfa Romeo helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. De uitrusting van deze auto is met sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende buitenspiegels behoorlijk compleet.

De Alfa Romeo Stelvio is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
electronic climate controle
elektrisch glazen panorama-dak
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie
Autonomous Emergency Braking
Garanties
Nap