Chrysler Pacifica

Plug-In-Hybrid 3.6 V6 Pinnacle
  • Schuif -kanteldak
  • Vierwielaandrijving
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 24 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-793-KS
CarrosserieBus
Bouwjaar2024
KleurGranite Crystal (donker grijs)
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud3518 CC
Omschrijving

Dat u het milieu wilt sparen, wil nog niet zeggen dat u aan rijcomfort moet inleveren. De Chrysler Pacifica - Plug-In-Hybrid is een comfortabele en ruime hybride auto. Hybride rijden is de ideale middenweg. Deze Chrysler Pacifica - Plug-In-Hybrid biedt die mogelijkheid. Goedkoper rijden, schoner rijden en zo nodig over op benzine. De ideale combi! Je hóeft natuurlijk niet off-road te gaan om de voordelen van de vierwielaandrijving te ervaren… Maar het kán zeker wel! Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. In deze Chrysler profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendensteunen en in delen neerklapbare achterbank.

Het Harman/Kardon audiosysteem is afgestemd op het interieur van de auto. De geluidskwaliteit is onovertroffen. Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
Schuif -kanteldak
Vierwielaandrijving
7 zitter
Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
Achterstoelen entertaiment
Airbag(s) gordijn
Airbags achter
Airco Automatisch
Audiobediening op het stuurwiel
Automatisch dimmende binnenspiegel
Bluetooth
Buitenspiegels elektrisch
Garanties
Nap