Fiat Doblò

Cargo 1.6 MJ L1H1
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • zijschuifdeur rechts
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 102.570 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VFS-67-G
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2020
KleurLicht wit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Fiat Doblò Cargo. Deze auto komt uit het bouwjaar 2020. Deze diesel heeft een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het passagiersgedeelte van deze personenauto is voorzien van een schuifdeur. Dat betekent een royale instap zonder openslaande portieren!

Met de audiobediening op het stuur schakelt u snel en veilig tussen de diverse functies van uw muziekinstallatie. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

Indien u interesse heeft in deze Fiat, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
zijschuifdeur rechts
2 zitplaatsen rechtsvoor
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
boordcomputer
Garanties
Nap