Kien Fiat Panda

Eigenwijs als altijd!

Ontdek de Panda

Kien Fiat Tipo

Typisch Tipo!

Ontdek de Tipo

Kien Fiat 500

Icoon van wereldformaat

Ontdek de 500

5 jaar onbezorgd rijden, kilometervrij

Bij een nieuwe Fiat is een garantie van 5 jaar inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum. Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 3 jaar extra fabrieksgarantie (Max Care), kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen wordt onderhouden.

Meer informatie

Innovatie en onvervalst rijplezier

Het was 11 juli 1899 toen de eerste Italiaanse autofabriek werd geopend: de ‘Fabbrica Italiana Automobili Torino’ (FIAT). De basis van een mooi verhaal. Met eigenzinnige modellen en nieuwe ideeën is Fiat in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam in de autobranche. Zo is een bijdrage geleverd aan het mobiel maken van niet alleen Italië, maar ook de rest van de wereld!

Wij snappen wat je zoekt

Neem gerust contact op met een van onze specialisten!

Fabian Wiersma
Product Specialist
Fabian Wiersma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge

Rijders aan het woord

Kien is driven by you! Laagdrempeligheid, no-nonsense en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie. Aandacht voor individuele wensen en behoeften, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Kien vanzelfsprekend. Relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar de ‘Beste FCA Dealer van het Jaar’-award uit handen van importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA). We laten daarnaast graag onze klanten hun ervaringen en feedback delen. Hiernaast vind je twee voorbeelden hiervan.

Lees alle ervaringen 

Dhr. Meerendonk

Grand Voyager - ultiem comfort Na maar liefst veertien jaar trouwe dienst, werd het voor Dhr. Meerendonk tijd voor een…

Lees beoordeling
Dhr. Kramer

Dodge Charger voor Dhr. Kramer In 2006 kwam ik voor het eerst bij Kien. Ik heb toendertijd een Chrysler 300C…

Lees beoordeling