Kien – Fiat specialist

Kien is officieel Fiat dealer en specialist in Arnhem, Nijmegen en Veenendaal. In onze vestiging in Velp vind je ons unieke Fiat 500 Experience Center. Hier ervaar je het complete assortiment: van de bekende Fiat 500, de ruime Fiat 500L tot de extra stoere Fiat 500X.

In Nijmegen richten we ons op het complete aanbod. Naast de 500-familie vind je hier ook de Panda, Punto, 124 Spider en Tipo. In alle vestigingen is er de mogelijkheid om een proefrit te maken, met ieder model.

Plan direct een proefrit

Innovatie en onvervalst rijplezier

Het was 11 juli 1899 toen de eerste Italiaanse autofabriek werd geopend: de ‘Fabbrica Italiana Automobili Torino’ (FIAT). De basis van een mooi verhaal. Met eigenzinnige modellen en nieuwe ideeën is Fiat in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam in de autobranche. Zo is een bijdrage geleverd aan het mobiel maken van niet alleen Italië, maar ook de rest van de wereld!

Werkplaatsafspraak maken

Direct online een afspraak maken?

Afspraak is afspraak! Wij bieden 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!

Selecteer een datum
Plan deze afspraak
Geselecteerde datum

Nieuw in ons aanbod

Fiat 500
80pk TwinAir Turbo Popstar / Airconditioning / Radio/USB / Lichtmetaal
11.390
Fiat Ducato
30 2.3 130pk L2H2 / Navigatie / Climate Control / Cruise Control
20.600
Fiat 500
TwinAir Turbo Sport 80pk / Navigatie / Cruise control / Bluetooth
15.940

Het laatste nieuws

Wij snappen wat je zoekt

Neem gerust contact op met een van onze specialisten!

Ian Jansen
Product Specialist
Ian Jansen | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge

Rijders aan het woord

Kien is driven by you! Laagdrempeligheid, no-nonsense en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie. Aandacht voor individuele wensen en behoeften, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Kien vanzelfsprekend. Relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar de ‘Beste FCA Dealer van het Jaar’-award uit handen van importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA). We laten daarnaast graag onze klanten hun ervaringen en feedback delen. Hiernaast vind je twee voorbeelden hiervan.

Lees alle ervaringen 

Dhr. Meerendonk

Grand Voyager - ultiem comfort Na maar liefst veertien jaar trouwe dienst, werd het voor Dhr. Meerendonk tijd voor een…

Lees beoordeling
Dhr. Kramer

Dodge Charger voor Dhr. Kramer In 2006 kwam ik voor het eerst bij Kien. Ik heb toendertijd een Chrysler 300C…

Lees beoordeling